Argenta Spaarbank

Argenta is een bank die al enige jaren actief is op de Belgische markt.

Aangezien het internet bankieren al even in de lift zit, is ook Argenta hier mee op de kar gesprongen.

Argenta spaarbank

Inloggen internet bankieren Argenta Spaarbank

Ben je klant bij Argenta Spaarbank en wens je met internet bankieren te starten, ga dan naar deze pagina http://www.argenta.be/.

Hier kan je je aanmelden om een account aan te maken bij Argenta. Je hebt een Argenta debet kaart nodig om toegang te krijgen tot het Argenta internet bankieren portaal. Mede met een Argenta Digipass kan je inloggen en online je verrichtingen uitvoeren. Maar ook nog zoveel meer.

Met internet bankieren via Argenta spaarbank kan je ook Europese overschrijvingen uitvoeren, uittreksels opvragen, verwerken van betalingen, bestendige opdrachten ingeven. Digipass, bank kaarten en rekeningen beheren. Uiteraard ook overschrijvingen doen, zowat de meest gebruikte functie als je over internet bankieren spreekt. Je kan uiteindelijk ook een rekening openen en je begunstigden beheren. Dat lijken ons heel wat opties die voor iedereen zeker en vast zijn nut zullen hebben.

Login pagina Argenta spaarbank

Argenta spaarbank heeft onlangs de login pagina vernieuwd. Je kan deze hier vinden https://www.argenta.be/portalserver/home?lang=nl. Je kan inloggen met je kaartnummer, welke uiteraard op je bankkaart vermeld staat. Of inloggen met je abonnementsnummer is ook nog mogelijk, al zal deze optie binnenkort verdwijnen. Zorg ervoor dat je indien mogelijk steeds vanop dezelfde computer kan inloggen om je verrichtingen te doen, dit wegens veiligheidsredenen zodat je op zo weinig mogelijk plaatsen je wachtwoorden en gegevens moet achterlaten.

Zichtrekening Argenta Spaarbank

Een zichtrekening openen kan dus makkelijk bij Argenta Spaarbank, het is geen kwestie van lang zoeken naar de juiste link. Elke bank is al lang de weg op gegaan van het internet, de websites zijn allemaal voorzien om de drempel zo laag mogelijk te houden voor nieuwe en bestaande klanten.

App Argenta spaarbank

Je verrichtingen via de PC uitvoeren is al enige tijd mogelijk, maar nu bestaat er ook een App waarmee je vanop je smartphone kan inloggen in je klanten paneel. Ook hier kan je overschrijvingen regelen en dergelijke meer. Alles is erop voorzien om de klant een zo makkelijke  manier aan te bieden zodat zijn bankzaken niet enkel op PC moeten gedaan worden. Er bestaat ook een bancontact App waarmee je onmiddellijk betalingen kan uitvoeren vanop je smartphone. Gedaan met inloggen via de website en de digipass bovenhalen, samen met je bankkaart. Je kan betalingen doen in een mum van tijd.

De mogelijkheden zijn er om bij Argenta spaarbank al je bank zaken op een degelijke en mobiele manier kunnen uit te voeren. Waar je ook bent, aan je bureau, in de winkel of onderweg op je smartphone kan je steeds bankieren alsof het je geen moeite kost. De website is zelf voorzien van alle nodig informatie, mocht je toch een vraag hebben over de werking van iets. Geraak je er toch niet uit, dan kan je de bank steeds opbellen bij vragen, of langsgaan in een bankkantoor, want dat is ook nog altijd mogelijk de dag van vandaag.