AXA Bank Europe

Ben je klant bij Axa bank en wens je in te loggen in je home banking paneel dan hoef je niet ver te zoeken op de website. Bij het openen van de homepage, zie je rechts bovenaan een knop in een opvallende kleur.

AXA Bank Europe

Dit is de link https://www.axabank.be/nl/homebanking-rd, klik je daar op, dan ben je snel aan de slag.

In enkele klikken ben je ingelogd in je home banking en kan je aan de slag gaan met betalen, sparen, beleggen en kredieten opvolgen, downloaden van rekeninguittreksels, makkelijk facturen betalen via Zoomit, gratis en optimaal beveiligd. Eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk, de website van AXA bank.

Banken zijn de dag van vandaag helemaal mee met het online gebeuren, iedereen heeft een PC, tablet of smartphone die dagelijks in gebruik is. Je kan je al die technologie niet meer wegdenken. En als je spelletjes kan spelen, e-mails versturen, informatie opzoeken, dan moet het ook mogelijk zijn om je bank zaken te beheren via jouw toestel van voorkeur. Banken spelen daar op in, en maken het hun klanten zo makkelijk mogelijk. Ook voor nieuwe klanten is het niet zo moeilijk meer in te tekenen om aan home banking te doen.

Alle verbindingen zijn steeds beveiligd uiteraard. De website van AXA bank is ten eerste al veilig door een veilige website verbinding. Wens je in te loggen dan gebruik je een digipass, die je extra beveiliging geeft en codes aanmaakt die enkel jij met dat apparaat kan aanmaken. Dus er kan geen sprake zijn dat iemand kan inloggen in jouw naam en geld uitgeven bijvoorbeeld. De kans op fraude is dus zeer klein, maar zoals met alles is ook hier voorzichtigheid geboden. Geef nooit je wachtwoorden of geheime gegevens zomaar aan iemand door.

Online banieren Axa bank

De dag van vandaag is het zo makkelijk om online te bankieren. Vroeger moest je voor een eenvoudige overschrijving in de wachtrij gaan staan, alles op een papieren overschrijvingsformulier afgeven en wachten tot de bediende het ingegeven had op de PC. Wat een tijdverlies dus. Nu ben je met enkele muisklikken snel geholpen en helemaal zonder enige moeite of lange wachtrij.

We zijn het online bankieren zo gewoon nu, dat het een standaard is geworden in het leven, en ook AXA bank heeft alles voorzien zodat jij alles vanop je toestel zelf kan beheren. Een uitgekiende website, een veilig beheersysteem enzoverder. Kan je het even niet vinden, dan staat de helpdelk van de bank voor je klaar, en de  vertrouwde kantoor bediende die kan je ook altijd vooruit helpen.

Je bent snel bezig met online bankieren. Neem je digipass bij de hand, je bankkaart. Geef de gegevens in die je via de digipass moet aanmaken. Je bankrekeningnummer. En je bent al snel ingelogd en bezig allerlei zaken aan het verwerken. Ook al is het maar om je rekeninguittreksels op te vragen, het is allemaal mogelijk. Je zou je afvragen waarom je het nog niet gebruikt, ook al omdat het gewoon helemaal gratis is. Dus er is niets wat je nog kan weerhouden om je niet aan te melden.