Bank J. Van Breda en C° – Bank Van Breda

Bank Van Breda, nog niet zo een gekende al zijn ze al enkele jaren actief op de Belgische markt. Particulieren kunnen hier echter geen klant worden.

Het is enkel ondernemers en vrije beroepen die een rekening kunnen openen bij Bank Van Breda.

Bank J. Van Breda en C°

Een bank die zich enkel specialiseert in ondernemers en vrije beroepen, hier heb je dan uiteraard andere diensten dan een normale zichtrekening en bankkaarten. Ze gaan je vermogen beheren en je geld aan de beste investeringen koppelen. Het is een noodzaak geworden om als ondernemer, wanneer je hoge inkomsten haalt je gelden ook opnieuw goed te investeren of uit te geven aan de juiste zaken. Vaak ben je niet op de hoogte van alles, en heb je teveel inkomsten waar je dan weer belastingen op moet betalen. Een bank als Bank Van Breda kan je helpen met je vermogen op de juiste manier te beheren.

Uiteraard is dit volledig transparant en heb je een online account ter beschikking om alle zaken op de voet te volgen. Deze vind je via de knop bovenaan op de website ‘VanBreda online‘. Wanneer je hierop klikt kan je inloggen met jouw user ID en digipass serienummer. Voor het gemak kan je je serienummer ook opslaan zodat je bij een volgende login die zaken niet meer hoeft in te geven.

Sla deze gegevens niet op elke computer op, om fraude te voorkomen en niemand anders dan jijzelf toegang te geven tot jouw bankzaken.

Bank J. Van Breda en C° 1

Eens je dan ingelogd bent kan je al je bankzaken bekijken, opvolgen en indien nodig verder aanpassen. Zo ben jij op de hoogte van alle verrichtingen die gedaan worden vanuit Bank Van Breda en kan je indien nodig ook ingrijpen. Het is mogelijk dat je vragen hebt over één van hun diensten en zo nodig kan je dan ook contact opnemen met de bank. Zij staan je met raad en daad bij.

Andere banken die met particulieren werken hebben een ander soort aanbod dan Bank Van Breda, waar je als particulier een rekening nodig hebt om je eigen financiën mee te beheren, ga je als ondernemer je geld op andere manieren verspreiden. Niet uitgeven daarom, maar zorgen dat het geld dat toch maar op een bankrekening zou staan, je nog meer geld kan opleveren. Waarom zou je het niet doen, trouwens.

Heb je een krediet nodig, dan kan je dat ook aanvragen bij Bank Van Breda. Dit zijn voornamelijk investeringskredieten, hypothecaire leningen, vooruitbetaling van belastingen en dergelijke meer. Maar je kan alles online opvolgen met je eigen account, het is eenvoudig in te loggen in het systeem. Ben je nog geen klant, dan kan je dat worden door een afspraak aan te vragen en zo in contact te komen met een medewerker die alles voor je in orde zal maken. Zeer eenvoudig dus, en op een professionele manier geholpen. Mensen met een vrij beroep of ondernemers weten dus waar ze moeten zijn om hun vermogen te laten beheren, Bank van Breda, zij zijn de speler op de Belgische markt voor dit segment.