Bank van de Post, nu BPost Bank

Bpost is al jaren gekend in België, eerst als ‘De Post’ maar sinds enige tijd nu ook als Bpost Bank.

BPost Bank 1

Naast hun dienstverlening van verzenden van brieven en pakjes kan je nu ook bij hen terecht voor bankzaken. Dus je kan gewoon aan het loket naast postzegels ook bankzaken vragen. Handig toch.

Bij Bpost Bank slaan ze twee vliegen in één klap. Aangezien een groot deel van de bevolking wekelijks langs gaat in hun gebouwen, dachten ze nog een extra dienst te verlenen. Iedereen is vertrouwd met de service van Bpost, en als je toch alles op één adres kan hebben waarom zou je het dan niet doen als klant.

Je hoeft niet persé naar een postkantoor om een zichtrekening aan te vragen. Dit kan ook via https://www.bpostbank.be/portal/start.asp. Hier kan je enkele duidelijke knoppen vinden om direct door te gaan naar het inloggen van je PC banking. Maar ook meer  online een aanvraag indienen. Klik je hier op door dan heb je een overzicht van alle bankzaken die je kan verkrijgen. Het is dan een kwestie van een keuze te maken en een aanvraag in te dienen. Je kan een online spaarrekening openen, PC banking aanvragen zodat je steeds je rekening kan raadplegen via internet. Een mastercard aanvragen. Postbudget aanvragen, dit is een permanente geldreserve voor onvoorziene uitgaven. Je kan er ook een lening op afbetaling aanvragen, of eerst een simulatie uitvoeren zodat je kan zien hoeveel je kan lenen.

BPost Bank kantoor

Wens je gewoon online te kunnen bankieren, en je bent al klant bij Bpost bank, dan kan je inloggen met je digipass en kaartnummer die vermeld staat op je bankkaart. Eens ingelogd, kan je je rekening bekijken, overschrijvingen uitvoeren, domiciliëringen bekijken en nog veel meer. Voor veel mensen is er niet meer nodig dan deze zaken, elke bank voorzit dit ook voor zijn klanten om een zo volledig mogelijk aanbod te hebben en dat iedereen zelf alles kan uitvoeren via zijn PC.

Je ziet, Bpost bank laat niets aan het toeval over en heeft een serieus aanbod voor al zijn klanten als het over online bankieren gaat. Dit is een evenwaardige bank net zoals alle anderen, met dat ene verschil dat je hier ook postzegels kan kopen aan het loket. Je hebt vaak al een vertrouwensbank met de bediendes die er werken, nu is dat niet anders en kan je ook geld zaken regelen.

BPost Bank 3

Zoek je een betrouwbare partner voor je bankzaken, dan is Bpost Bank een goede keuze. Je kan alles online beheren zonder omkijken en het vergt weinig moeite om in te loggen en verrichtingen uit te voeren. Een aanvraag is snel ingevuld via https://www.bpostbank.be/private/Start.asp waar je al je gegevens moet invullen. Bpost Bank zal je aanvraag bekijken en bij goedkeuring ontvang je al het nodige om kunnen in te loggen. Je kan dus vanuit je luie zetel een aanvraag indien en met de tijd je bankzaken regelen. Bpost Bank regelt alles voor je zodat je snel aan de slag kan.