Gratis zichtrekening Beobank

Het openen van een zichtrekening bij Beobank is helemaal gratis. Wanneer u nu een gratis Beobank Voordeel Plus zichtrekening opent geniet u van uitzonderlijke voordelen zoals een bankkaart, maandelijks rekeninguittreksel en onbeperkt aantal verrichtingen in euro binnen Europa.

Gratis Beobank Voordeel Plus zichtrekening

Bij Beobank kunt u een Voordeel Plus zichtrekening zonder voorwaarden gratis afsluiten. Daarnaast krijgt u uitzonderlijke voordelen.

Uitzonderlijke voordelen:
– Bankkaart voor rekeninghouder
– Tweede bankkaart voor eventuele mederekeninghouder
– Onbeperkt aantal verrichtingen in euro binnen Europa
– Maandelijks rekeninguittreksel
– Toegang tot de SelfBanking automaten van Beobank
– Telefonisch bankieren
– Internetbankieren

Bankkaart
De bankkaart die door de titularis en eventuele co-titularis wordt ontvangen betreft een Bancontact / Mister Cash / Maestrokaart.

Onbeperkt aantal verrichtingen
Onder verrichtingen wordt verstaan: overschrijvingen, betalingen, geldafhandelingen, domiciliëringen en permanente opdrachten.

Rekeninguittreksel
U ontvangt maandelijks een gecombineerd rekeninguittreksel. Hierop staat een chronologisch overzicht van alle verrichtingen op uw zichtrekening.

Telefonisch bankieren en internetbankieren
Om gebruik te kunnen maken van telefonisch bankieren en internetbankieren is een telefoon en internetabonnement benodigd.

Beobank Online
Hiermee kunt u gratis, snel en veilig bankieren via de computer thuis.

Beobank Selfbanking
Gratis geld afhalen bij de automatische loketten van Beobank (24/24 en 7/7) en u kunt gratis bankieren.

Beobank Service Center
Bankieren via de telefoon (24/24 en 7/7).

Wat omvat het gratis aanbod?

Het gratis aanbod van de Beobank Voordeel Plus zichtrekening betreft een bankkaart voor de rekeninghouder en een tweede bankkaart mocht er een mederekeninghouder van toepassing zijn. Het aantal verrichtingen in euro binnen Europa is onbeperkt. Maandelijks ontvangt u een overzichtelijk rekeninguittreksel waarmee u zicht hebt op alle bij- en afschrijvingen. U krijgt toegang tot de Beobank Selfbanking automaten en u kunt uw bankzaken regelen via de telefoon (Beobank Service Center) en internetbankieren (Beobank Online).

Toegankelijk over heel de wereld

Het maakt niet uit waar u bent, u kunt altijd uw rekening 24/24 en 7/7 controleren via de netwerken van Bancontact / Mister Cash / Maestro / Cirrus. De bankkaart van Beobank beschikt over de Maestro-functie: u kunt met uw bankkaart ook in het buitenland betalen, over heel de wereld.

Bankkaart

De Beobank bankkaart is meer dan alleen een gewone betaalkaart. Met de bankkaart kunt u het merendeel van uw courante transacties voldoen via de Beobank SelfBanking automaten in België en het buitenland. De betaalkaart geeft u het gemak om het merendeel van uw dagelijkse aankopen en uitgaven te kunnen doen zonder dat u contant geld op zak hoeft te hebben. Uw pincode is voldoende.

Wereldwijd betalen
De bankkaart kan wereldwijd gebruikt worden, dus ook buiten Europa, dankzij de Maestro-functie. Er is geen geografische beperking.

Betaal veilig op internet
U kunt veilig betalen op internet met de Beobank bankkaart dankzij de SecureCode technologie.

M-banksafe functionaliteit
Dankzij de M-banksafe functionaliteit is het mogelijk om te betalen met uw GSM, het opwaarderen van uw prepaidkaart en rekeningsaldo controleren op de GSM.

Bankieren op afstand

U kunt ook op afstand eenvoudig bankieren. Dit kan met Beobank Online, SelfBanking, Service Center en Bancontact/Mister Cash app.

Online
Overal waar u bent kunt u online bankieren met Beobank online. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding.

SelfBanking
Bankier en haal geld af via de automatische loketten, dat kan 24/24 en 7/7 waar u ook ter wereld bent.

Service Center
U hebt slechts één telefoonnummer (+32(0)26265050) nodig om alle informatie binnen bereik te hebben, wanneer u dat wenst.

Bancontact/Mister Cash app
De Bancontact/Mister Cash app is een gratis applicatie waarmee u eenvoudig mobiele betalingen kunt doen en ontvangen. Dit kan heel gemakkelijk door een bedrag in te toetsen of door een QR-code in te scannen. De app is te downloaden voor iPhone, iPad, Android smartphone en Android tablet. Betalingen verrichten met de app zijn volledig gratis en alles werkt veilig en snel.

 

3 Comments

Join the Discussion

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.