Beroepskrediet

Beroepskrediet is mogelijk een naam die je niet veel zegt, je hoort deze niet vaak in de media. Maar als we spreken van BKCP bank, dan zal er al sneller een belletje gaan rinkelen.

 

Op hun website vermelden ze met enige fierheid dat ze niet de grootste bank zijn van België. Zij zien dit als een voordeel omdat ze zo hun klanten een betere service kunnen geven. Je zou gaan denken dat het een kleine bank is, maar met 100 kantoren kan je niet meer over klein spreken, maar over een wel verspreide bank.

Met 100 kantoren zou je gaan denken dat er geen online bankieren mogelijk is, maar uiteraard is dit wel mogelijk bij Beroepskrediet. Ze bieden de gebruikelijke diensten aan zoals een zichtrekening openen, leningen aanvragen, beleggen en pensioen beheer. Daarnaast ook nog oplossingen voor professionelen, KMO’s, ondernemingen en vrije beroepen. Maar nu bekijken we de opties voor particulieren.

 

Als particulier heb je vaak al genoeg met een gewone zichtrekening, spaarrekening, bankkaart en kredietkaart. Je wil deze ook zelf kunnen beheren. Als je hiervoor wil inloggen, ga je naar de button rechtsboven op de website van Bkcp.be, klik op mijn Bkcp. Een volgende pagina opent zich en je kan enkel inloggen met een digipass. Geef je gebruikersidentificatie nummer in, en daarna gebruik je de digipass met opgegeven procedure. Je dient nog een elektronische handtekening in te vullen en je kan je aanmelden.

Beroepskrediet bkcp onlinebanking

Eens je aangemeld bent, kan je je rekeningen beheren en een stand van zaken zien van je zichtrekening en spaarrekening. Even snel een overschrijving doen, dat kan ook uiteraard. Ben je onderweg en kan je niet aan de vaste computer een overschrijving doen, dan heb je ook een smartphone app. Deze werkt voor zowel iOS als Android. Hiermee kan je de belangrijkste zaken verrichten en hoef je niet te wachten tot je thuis bent.

Zo een App vereist uiteraard dat je een rekening geopend hebt bij Bkcp bank en dat je deze App dan ook correct geïnstalleerd hebt op je smartphone. Vanaf dan kan je je smartphone inzetten om mobiel betalingen te verrichten en je bankzaken op orde te houden.

Of hier kosten aan verbonden zijn, dat kan je op de informatieve pagina’s bekijken die je kan vinden op de website van Beroepskrediet. Alle informatie is makkelijk te vinden. Mocht er toch iets onduidelijk zijn dan kan je steeds je vraag stellen via e-mail, telefonisch of langsgaan in een kantoor van Bkcp bank. Maar in een online wereld willen we allemaal de informatie kunnen lezen vanaf een scherm. Dus de website van Bkcp bank is van alle inhoud voorzien zodat je snel vooruit kan.

Online bankieren bij Beroepskrediet is helemaal op maat van de klanten. Je kan gemakkelijk een rekening openen en deze volledig zelfstandig beheren op jouw tempo. Het systeem is intuïtief, dus je zal snel je weg vinden om al je bankzaken te kunnen regelen. Iedereen heeft een druk leven en geen tijd om nog naar de bank te lopen om een eenvoudige overschrijving te doen.