Delta Lloyd Bank

Delta Lloyd bank is geen traditionele bank. Je kan er niet terecht voor een gewone zichtrekening aan te vragen. Hier kan je wel terecht voor verzekeringen, leningen en beheren van je vermogen.

Dit voor particulieren, ondernemers, vrije beroepen.

Als je op de homepage van de website van Delta Lloyd bank komt, kan je een keuze maken tussen een aantal afbeeldingen die een levensloop moeten voorstellen. Per leeftijdscategorie kan je een keuze maken naargelang je leeftijd. De eerste stap is opbouwen van 18 tot 30 jaar. Dan ben je vaak nog hard aan het werken om je weg te vinden in het leven, je eerste job, gaan samenwonen met je partner komt ook vaak voor met op die leeftijd. Of vaak ook al een huisje kopen, zeker als er aan gezinsuitbreiding zit aan te komen. Een volgende stap volgens de website is tussen 30 en 40 jaar. Dan ben je vaak al meer gesetteld, heb je al een zoon of dochter, komt er misschien nog een tweede bij. Is je huisje te klein geworden en ga je op zoek naar een grotere woonst. Heb je nog persoonlijke plannen die je wil uitvoeren, of samen met je partner iets op starten. Dit zijn vaak de meest drukke jaren in je leven. Tussen 40 en 55 jaar wil je je echt gaan settelen. Je hebt al wat jaren op de teller, bent meer ervaren in het leven, de wilde jaren zijn al even achter je en je bent op zoek naar wat meer rust. Maar nog altijd bezig met de toekomst, want er restten je nog heel wat jaren.

Tussen 55 en 65 jaar kijk je uit naar je pensioen. Je hebt er dan al heel wat dienstjaren opzitten en het aftellen kan gaan beginnen. Een loopbaan van 40 jaar en je kan op pensioen. Maar ook daar zitten nog veel vragen in je hoofd, en wil je kijken wat het pensioen je kan bijbrengen, zeker op financieel vlak. Vanaf 65 ben je vaak op een pensioen gerechtigde leeftijd en hoef je niet meer te werken. Je kijkt terug op een rijk gevuld leven, je kinderen zijn de deur uit en hebben hun eigen gezin gestart. Als iedereen in goede gezondheid is kan je je dagen vullen met op je kleinkinderen te passen en de dagen te vullen zoals jij het wenst. Eindelijk alle vrijheid.

Delta Lloyd bank pensioen

Die levensloop op de website van Delta Lloyd bank geeft in een oogwenk al een goed beeld wat je van de bank kan verwachten en hoe zij je kunnen bijstaan om al je bankzaken goed te beheren. Voor je dertigste sta je vaak niet stil bij dit soort zaken, maar als je wat volwassener bent geworden ga je dit wel eens allemaal doorspitten en uiteindelijk wil je de juiste keuzes maken. Als je iets van vermogen hebt opgebouwd dan wil je dat dit zo goed mogelijk beheert kan worden.

En daarom is Delta Lloyd bank een goede keuze, niet alleen voor hun knappe website, maar ook omdat zij samen met jou een gepaste levensloop voorstellen, die je alleen maar voordelen kan opleveren.

Delta Lloyd bank online

Met E-bankieren van Delta Lloyd Bank kunt u uw bankzaken snel en eenvoudig regelen, waar en wanneer u dat wilt.

Deze persoonlijke en beveiligde omgeving is alleen toegankelijk voor klanten van Delta Lloyd Bank. Ook kunt u uw producten inzien, uw saldo opvragen, overboekingen doen en beleggingsorders doorgeven.

delta lloyd online bankieren