Deutsche Bank

Als we over Deutsche bank spreken dan hebben we het over een betrouwbare speler in de markt van Belgische banken.

Zij zijn al voldoende jaren actief om te kunnen spreken van een goede service en diensten aanbod naar hun klanten toe.

Deutsche Bank

Ben je nog geen klant, neem dan een kijkje op hun website. Bovenaan zie je link ‘word cliënt’ staan. Als je daar op klikt, dan kom je op een volgende pagina waar je de keuze hebt tussen een gewone zichtrekening te openen. Je vermogen vanaf € 150.000 te laten beheren. Of een privé rekening te openen, dit is wel voor de grote vermogens vanaf € 1.000.000.

Laat ons stellen dat je een gewone particulier bent, dan kan je uiteraard ook terecht bij Deutsche bank om een zichtrekening te openen bijvoorbeeld. Als je die keuze aanklikt dan kom je op een nieuwe pagina, waar je duidelijk ziet staan dat het openen en beheren van een zichtrekening je 0 euro zal kosten. Handig om te weten en al een voordeel voor jou als klant. Dit is inclusief een spaarrekening, aanvragen van bankkaarten en kredietkaarten. Een serieus voordeel dat je niet zomaar over het hoofd kan zien.

Deutsche Bank online

Er staat ook een link als je advies zou nodig hebben. Het is niet ondenkbaar dat je je vragen stelt als je een rekening wil openen, of van de ene bank wil overstappen naar de andere. Er zijn zoveel banken met een gelijkaardig aanbod dat je wel eens in persoon wil horen waarom die ene bank nu beter zou zijn dan een andere. Deutsche bank geeft ook duidelijk aan dat jij alles zelf kan beheren. En daar draait het ook vaak om. Je wil als klant gewoon een zichtrekening die je zelf kan beheren, eenvoudig kan op inloggen en niet teveel tijd verspillen met zoeken hoe je bijvoorbeeld een overschrijving kan doen. Een klanten paneel moet overzichtelijk zijn.

Deutsche Bank reader

Ben je al klant, dan kan je op de homepage rechts bovenaan op de knop klikken waar Online banking Deutsche bank vermeld staat. Duidelijker kan het niet, gewoon klikken en je komt op een login pagina terecht. Hier dien je je digipass bij de hand te houden. Deutsche bank heeft ook een informatief filmpje voorzien, voor gebruikers die het inloggen niet gekend zijn. Geef je gebruikersnaam in, maak een code aan via je digipass, die je dan opnieuw moet ingeven op de website. Die code bevat  8 cijfers. Klik op inloggen en je kan aan de slag met jouw persoonlijk beheersysteem op Deutsche bank.

Loop je echt vast op dit login scherm, dan kan je op weekdagen en in het weekend bellen naar een support nummer die je met raad en daad zal bijstaan. De tijden dat je enkel op weekdagen tussen bepaalde uren moest bellen zijn ook al even voorbij. Banken als Deutsche bank zijn voorzien om hun klanten op een efficiënte manier te helpen. Als klant zit je dus goed bij Deutsche bank voor al je bankzaken, geen moeite is hen teveel om je op een degelijke manier bij te staan en jou de beste ervaring te geven.