Ethias Bank

Ethias bank staat bekend als de verzekeraar van België. Hun slogans spreken straffe taal, ze beweren dat ze de hoogste klanten tevredenheid in België hebben.

En dat kan wel kloppen, want die ’trofee’ werd overhandigd door een erkende organisatie.

Bij Ethias zit je goed als je je auto wil verzekeren, een woning of brand verzekering wil afsluiten. Ook voor auto assistentie kan je je aansluiten, dus een volledig auto aanbod.

Ethias bank internet banking

U hebt nu de mogelijkheid om uw Ethias facturen in enkele kliks te betalen via Zoomit en te raadplegen en bewaren in My Ethias.

Zoomit

Zoomit is een gratis dienst in Internet en Mobile Banking waarmee u ook de facturen van Ethias kunt betalen:

  • U ontvangt een e-mail wanneer een nieuwe factuur beschikbaar is.
  • U betaalt in enkele kliks, zonder betaalgegevens over te typen.

Heb je een woning, of ben je huurder van een woning, dan kan je in beide gevallen bij Ethias terecht, zij hebben voor beide interessante diensten. En in gezinsverband heb je familiale verzekeringen, omnium en hospitalisatie verzekeringen.

Ethias bank en verzekeringen

Kortom, een totaal pakket aan verzekeringen en diensten voor alles wat je maar kan bedenken. Je zit als persoon of als gezin goed bij Ethias om zowat alles te verzekeren. En dat is ook altijd handig voor jou als klant, om alles bij één adres te hebben. Het kan wel eens gebeuren dat je een auto ongeluk hebt gehad, dan kan je Ethias hierover aanspreken. Maar het is mogelijk dat je een maand later waterschade binnen je huis hebt, dan kan je opnieuw diezelfde verzekeraar oproepen om de situatie te bekijken.

Zo schep je een vertrouwensband met die verzekeraar en kan je als klant op je twee oren slapen. Je wil het niet meemaken een slechte service te krijgen over zaken waar je zelf niet de oorzaak van bent. Uiteindelijk wil je dit altijd zo snel mogelijk opgelost zien en dat het je zo weinig mogelijk kost. Daarom is Ethias wel een goede keuze, nogmaals door de trofee van nummer 1 in klantentevredenheid. Dit behaal je niet zomaar, en is een heuse troef om uit te spelen naar nieuwe klanten toe.

Ethias is niet enkel online te raadplegen maar heeft ook vele kantoren verspreid over het land, je kan er voor alles terecht, ook al is het maar om informatie op te vragen en brochures mee te krijgen. Maar hun website is ook voorzien om alle informatie te bekomen én online een aanvraag in te dienen voor een afspraak, als eerste stap. Of onmiddellijk een aanvraag in te dienen voor eender welke verzekering.

Ben je al klant dan klik je bovenaan om ‘My Ethias‘ en kan je inloggen in jouw account en een oplijsting van je afgesloten verzekeringen zien. Handig en snel dus een overzicht van alles wat jou aangaat. Tegenwoordig willen klanten toch alles snel kunnen raadplegen dus is een website de snelste manier om even jouw gegevens na te kijken. Of een contract te vernieuwen of je maandelijkse betalingen aanpassen, een domiciliëring aanvragen om je verzekering automatisch te betalen zodat je ook daar geen omkijken meer naar hebt. De website van Ethias is dus zeer gebruiksvriendelijk en degelijk opgemaakt met duidelijke knoppen.

Voor een verzekering moet je dus een kijken bij Ethias, hun aanbod is zo volledig dat je waarschijnlijk niet wist dat je voor specifieke zaken als je fiets, je ook kan verzekeren. Een grote en gekende speler op de Belgische markt, met een super service voor hun klanten, daar moet je niet over nadenken.