Europabank

Europabank bestaat al 50 jaar in ons land, en is dus een gekende betrouwbare bank. Zij bieden sparen en beleggen, verzekeringen en dagelijks bankieren aan.

Onder dagelijks bankieren kan je verstaat dan je een zichtrekening kan openen, een gratis kredietkaart kan aanvragen. Je kan je bankzaken via internetbankieren beheren en ook via je smartphone beheren.

Europabank online bankieren

De website van Europabank heeft een specifieke kleur, namelijk geel, het past allemaal mooi in mekaar en als je op zoek gaat naar je online bankieren gedeelte dan zie je recht de link Eb online. Klik je daar op dan kan je tussen maar liefst 4 login manieren kiezen. De eerste is met de gebruikelijke digipass. Ofwel met je kaartcode. Ofwel met je gebruikersnaam en wachtwoord, en tenslotte met mobiel inloggen. Het komt niet vaak voor dat je zoveel opties hebt om in te loggen. Dus elke klant kan zijn of haar geliefkoosde manier eruit halen.

Kies je voor de digipass, zowat de meest aangeboden manier bij alle banken. Dan heb je enkele stappen te nemen. Te beginnen met het ingeven van je gebruikersnaam. Volgende stap het aanzetten van je digipass en en pincode invoeren. Je krijgt een controlegetal te zien welke je moet ingeven. Mocht je over meerdere digipassen beschikken dan moet je ook het serienummer van die digipass typen. Tenslotte klik je op login. Zo, je bent klaar om je zichtrekening te beheren, overschrijvingen te maken en je begunstigden te bekijken. Zo makkelijk gaat het dus.

Europabank 3

Inloggen met je kaartcode heeft maar één eenvoudige stap. Je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Dat is alles wat je moet doen, dus voor wie de digipass niet meer kan vinden of geen zin heeft om al die stappen te doorlopen is dit een prima alternatief.

Ga je voor mobiel inloggen dan kan je zelfs met een sms inloggen via je gsm nummer. Een smartphone is niet meer weg te denken en is nu ook gewoon in te zetten om te bankieren. Aangezien we toch meer een smartphone gaan gebruiken dan een klassieke computer, moeten banken ook hierin meevolgen. Hun website en online bankieren aanpassen naar wat hun klanten het vaakst gebruiken.

Je kan dus op alle manieren je verrichtingen uitvoeren bij Europabank. Geen stress dat je snel thuis nog een overschrijving moet maken, maar het kan makkelijk vanaf je smartphone. Die heb je snel bij de hand, geen gedoe om je digipass erbij te halen en voor je het weet is de betaling gedaan. Dat is het gemak van bankieren met je smartphone.

Europabank kan je trouwens nog enkele adelbrieven voorleggen. Hun aanbod voordelen zijn dat je alle verrichten gratis kan uitvoeren. Voor internetbankieren worden er ook geen kosten aangerekend. Mocht je het nodig hebben dan zijn er vele kredietmogelijkheden voor je klaar.

Heb je een bankkaart of debetkaart, dan kan je hiermee 120 keer per jaar kosteloos geld afhalen. En dat is elke drie dagen ongeveer, dus er moet al veel gebeuren als ze je hier kosten voor gaan aanrekenen. En last but not least, heb je ook papieren en elektronische rekeninguittreksels volledig gratis ter beschikking.