Fintro bank

Fintro bank is een onderdeel van BNP Paribas Fortis. Zo staat op hun website logo vermeld.

Ben je daar klant en op zoek om in te loggen in je online banking systeem, dan kan je bovenaan rechts op de button ‘Uw PC banking aanmelden‘ klikken. Zo snel gaat het.

fintro eady banking

Op de aanmeld pagina kan je inloggen met je digipass. Je moet je bankkaart in de digipass steken en op M1 drukken. Er verschijnt ‘Challenge’ op het digipass schermpje. De website geeft een 8 cijferige code weer, die je in de digipass moet invoeren. Geef daarna je pin code in. Je krijgt dan opnieuw een code die je moet ingeven in het invoerveld op de site. Klik rechts op bevestigen en je kan beginnen met online banking.

Online bankieren bij Fintro is zoals de meeste banken, een zichtrekening beheren, je overschrijving in orde maken, begunstigden beheren en dergelijke meer. Fintro maakt een onderscheid uit volgende zaken als je zelf wil bankieren. Online via PC banking en Fintro Easy banking. Dat laatste is een aanvullende dienst, met deze kan je in alle veiligheid je eigen rekeningen en bankkarten beheren. Ook verrichtingen uitvoeren, op eender welke locatie want er is een app beschikbaar voor smartphone en tablet, zowel voor iOS als Android.

Het is ook mogelijk telefonsich te bankieren met telebanking. Dit is een extra dienst van Fintro, waarmee je altijd toegang hebt tot je rekening. Het is volledig gratis, er kunnen enkel kosten ontstaan tussen jou en en je telecomleverancier.

fintro mobile

Ook voor mensen die vaak onderweg zijn, is er een mooi aanbod. Met Self banking kan je zelf alle dagelijkse bankzaken aan Self automaten uitvoeren. Deze automaten bevinden zich aan de Fintro kantoren. Je kan met je bankkaart toegang krijgen vanaf 6 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds.

Wens je iets online aan te vragen, dan is dat ten allen tijde mogelijk via de website van Fintro. Je kan terecht voor rekeningen en zichtrekening aan te vragen. Dat is zowet de draaischijf om uw budget te beheren en dagelijkse bankzaken te regelen. Ook om PC banking aan te vragen oftewel bankieren op afstand. In enkele klikken is je aanvraag verzonden. Het telebanking, verrichtingen uitvoeren via de telefoon kan ook snel in orde gemaakt worden. Fintro is zowat de enige die dit in het aanbod heeft.

Dus voor een volwaardige manier van online bankieren kan je bij Fintro terecht. Ze bieden ook nog leningen en verzekeringen aan. Voor welke je een handige simulatie via de website kan uitvoeren. Er is trouwens ook een onderdeel voor ondernemers op de website. Dus voor Kmo’s ook interessant om eens te bekijken.

fintro

Wens je klant te worden bij Fintro en je komt van een andere bank. Dan zijn er enkele administratieve formaliteiten in orde te maken. Fintro zal voor de overdracht zorgen om jouw domiciliëringen en andere bestendige opdrachten in orde te maken. Alle betalingen worden netjes op tijd uitgevoerd. Fintro laat niets aan het toeval over en zorgt voor zijn klanten zoals het hoort.