ING Bank

ING bank is een gekende bank in ons land, met zo wat 740 kantoren zijn ze goed vertegenwoordigd in het straatbeeld. Ze hebben een waaier van diensten, waarmee ze heel wat klanten kunnen binden en uiteraard veel nieuwe potentiële klanten kunnen aanspreken.

ING bank kantoor

Een van de meest standaard diensten zijn het dagelijkse bankieren, iets waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Je kan een zichtrekening openen bij ING, bankkaarten en kredietkaarten aanvragen. Alles online beheren met home banking. Een vaak gepromoot product is de ING Lion Account.

Ook voor leningen, hypothecair krediet, een autolening, cash facility, lening op afbetaling kan je bij ING terecht. Zoals gezegd, een degelijk aanbod dus, maar hier stop het nog niet bij. Als je aan het sparen wil gaan, kan je met al je spaargeld bij ING terecht. Ook al is sparen niet meer zo interessant dezer dagen door de lage rente, het blijft iets wat alle banken blijven aanbieden.

Op een andere niveau en niet voor iedereen weg gelegd, is beleggen. Ook hier kan ING je in bijstaan, net hetzelfde met aandelen en beleggingsfondsen. Verzekeringen voor je huis of auto, reisbijstand, brandverzekering en tenslotte nog pensioen diensten. Dat is het zowat, alles kan je vinden op de website van ING.

ING bank dagelijks bankieren

Ben je al klant dan kan je makkelijk en snel inloggen op de homepage van de ING site. Klik rechts bovenaan op ‘Home banking‘. Je komt op een pagina waar je in twee stappen gegevens moet invoeren. Ten eerste je eigen gegevens met je ING ID en Card ID. Geef deze in, nadien geef je je eigen persoonlijke wachtwoord in. De volgende stap is de identificatie. Hierbij moet je je ING bank kaart in de ING card reader steken. Je pin code invoeren en er verschijnen cijfers op de card reader die je op de website moet invoeren. Klik op aanmelden en je kan aan de slag.

Ing bank home banking

Ook ING gaat mee in het digitale tijdperk en voorziet een app voor smartphone en tablet, zodat je vanaf die apparaten ook je bankzaken kan beheren. Voor de mensen die geen tijd hebben om alles aan de vaste computer te doen, of gewoon veel meer gebruiksgemak ondervinden bij een kleiner apparaat.

Er is nog een gratis dienst, de bancontact app. Hiermee kan je gratis betalingen in real-time uitvoeren. Het is een veilige manier van betalen. Je dient gewoon een QR code in te scannen en de de betaling is al achter de rug. Dit kan van ING tussen een groot aantal andere Belgische banken gedaan worden.

ING Bank ING bank phone

Je kan alle informatie handig en snel vinden via de website, je kan alles rustig doorlezen en als je een beslissing genomen hebt een aanvraag indien om klant te worden bij ING. Ga je dit liever in persoon in orde maken, dan kan je langs in een kantoor, je zal er wel eentje vinden in de buurt. Ook voor bestaande klanten kan je altijd nog een kaartlezer aanvragen via de website. Deze heb je onvermijdelijk nodig om je betalingen mee uit te voeren.