Van Lanschot Bankiers

Van Lanschot bankiers is een van de oudste onafhankelijke banken in Europa. Ze zijn al zo waar 275 jaar actief en dit als private bank gericht op particulieren en institutionele beleggers.

Met een groot aanbod van producten en diensten trachten zij de beste bank van België en Nederland te zijn. En dit alles is gebaseerd op transparantie en een open architectuur.

Bij deze bank kan je als particulier niet terecht voor een gewone zichtrekening. Van Lanschot is eerder gespecialiseerd in vermogen beheer. Er zijn uiteraard ook particulieren die hier nood aan hebben en hiervoor op de beste manier willen begeleid worden. Stel dat je de aankoop van een tweede woonst aan het overwegen bent. Hoe los je dat financieel het beste op. Of je kiest ervoor om eerder te stoppen met werken, of een pauze in te lassen in je carrière. Het lijkt allemaal makkelijk, maar er komt veel meer bij kijken dan je denkt en dan is de juiste begeleiding van groot belang. Zulke beslissingen zullen invloed hebben op je geld en vermogen.

Een eerste stap van zulke levens veranderende beslissingen is nakijken of alles wel haalbaar is. Een toekomstbeeld hebben is leuk, maar als je het financieel niet kan dragen, dan ben je snel uit gezongen natuurlijk. Bij al deze zaken kan Van Lanschot je dus bijstaan. Je kan via de website makkelijk een afspraak maken met één van de medewerkers.

Ben je al klant bij Van Lanschot en je wil je aanmelden om jouw bankzaken te bekijken, dan klik je op de knop ‘mijn private banking online‘. Die kan je rechts bovenaan op de website vinden. Er zijn drie stappen die je moet doorgaan. De eerste is je digipas nummer invoeren. De tweede stap, je handtekening ingeven die je via je digipass bekomen hebt.  De derde stap is het controleren van je inlogpogingen. Geen moeilijk proces hier dus om in te loggen. Je bent makkelijk en snel in je eigen beheer systeem om zo alles te kunnen nakijken.

Eens je in het systeem bent, kan je betalingen uitvoeren, maar ook je portefeuille en rekeninguittreksels raadplegen. De portefeuilles worden ingedeeld aan de hand van handige parameters. Dit om een zo volledig beeld te krijgen van wat de status is van jouw vermogen. Heb je een iPad, dan is er een app voorhanden waarmee je gratis kan inloggen en alle bankzaken kan beheren en uitvoeren.

Van Lanschot Bankiers is dus volledig mee met het digitale tijdperk en kan zijn klanten een volledig online paneel geven wie ze zelf kunnen beheren zonder tussenkomst van de bank zelf. Voor wie de computer wat vaker links laat liggen is er een handige app die via een iPad kan bekeken worden. Deze app kan je trouwens downloaden via de App Store.

Particulieren die een aardige som geld bij mekaar gewerkt hebben kunnen dus eens langs gaan bij Van Lanschot bankiers, een bank die zich volledig heeft toegelegd op het beheren van vermogens. En dit al sinds 1737, generaties lang hebben zij vermogens mogen beheren van vele relaties.