VDK Spaarbank

De slogan van VDK Spaarbank is ‘Duurzaam ethisch sinds 1926’. Een mooie tekst die aangeeft dat ze de voeten op de grond houden en al bij honderd jaar aanwezig zijn als bank.

Wat ook een prestatie op zich is, met de verhalen die soms in de media komen over andere banken.

VDK Spaarbank 1

Als een slogan je al op je gemak kan stellen, dan is VDK spaarbank een goede keuze voor bedrijven, zelfstandigen en jongeren. Dat keuze menu is vermeld op de homepage van de website, die zeer overzichtelijk in mekaar gezet is. Vanaf hier kan je makkelijk naar alle informatie doorklikken of inloggen via home banking, met de buttons die onderaan de pagina vermeld staan. Er zijn er inderdaad twee, eentje voor particulieren. De andere voor zelfstandigen.

VDK Spaarbank online bankieren

Klik je op een aanmeld knop, dan ga je naar een volgende pagina waar je vijf stappen moet doorgaan om te kunnen inloggen. De eerste stap is je kaartnummer invoeren dat op je VDK bankkaart staat. Plaats nu de bankkaart in de kaartlezer en druk op M1. Je dient dan een code die op de website staat in te geven, druk op Ok. Daarna geef je je pincode in, druk opnieuw op ok. Je ziet dan een code staan op je kaartlezer. Typ deze in, op het veld van de website. Klik op login om verder te gaan. Dat zijn 5 makkelijke stappen om in te loggen in je online banking. En deze verschillen niet veel van andere banken.

VDK Spaarbank phone banking

Bij VDK spaarbank kan je terecht voor de gebruikelijke zaken, zoals sparen, beleggen, lenen en een rekening openen. Als je een rekening opent, kan je verschillende zaken doen. Je saldo van alle rekeningen bekijken. Overzicht opvragen van alle transacties, zowel uitgaand als inkomend. Overschrijvingen, met of zonder memodatum uitvoeren. Al je begunstigden bekijken en bewerken indien nodig. Voor betalingen die maandelijks terug komen is het handig om de begunstigde op te slaan, zodat je niet steeds altijd de gegevens moet invoeren. Je kan zelfs een adresboek invoeren d.m.v een Excel bestand. Bekijk je domiciliëringen, de uitgaven met je VDK visakaart, mocht je eentje hebben. En nog zovele zaken die je nog kan doen.

De naam VDK bank zal je trouwens ook kennen uit het voetbal. Ze zijn sponsor bij K.A.A. Gent. En dit al vele jaren, de bank staat vermeld op de truitjes van de spelers.

Maar dat is bijzaak, wat jij moet weten is dat de bank dus een betrouwbare speler is in de markt, en al vele jaren actief. Ze hebben een betrouwbare naam met een groot aanbod aan bankzaken en zijn helemaal mee als je als klant wil online bankieren. De opties zijn uitgebreid genoeg om al je verrichtingen uit te voeren en zelf alles in handen te hebben.

Met VDK spaarbank kan je trouwens een gratis rekening openen en een gratis online bankieren, iets wat best wel interessant is deze tijden, zodat je je eigen geld ook gratis kan beheren. Waarom zou je moeten betalen voor zulke diensten de dag van vandaag.